Mykola_ Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 Coursera — це навчальна онлайн-платформа, яка пропонує курси з багатьох предметів від престижних світових університетів. Хто може зареєструватися на Coursera для біженців? Усі біженці, бенефіціари додаткового та тимчасового захисту, а також шукачі притулку в Італії можуть зареєструватися безкоштовно. Як я можу зареєструватися? Надішліть електронний лист на адресу itarocoursera@unhcr.org, вказуючи своє повне ім’я та надаючи копію документа, що підтверджує ваш статус. Незабаром ви отримаєте електронний лист із запрошенням до реєстрації на Coursera. Де я можу знайти більше інформації про пропозицію Coursera для біженців? Дізнайтеся більше про доступні можливості, відвідавши офіційний веб-сайт. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.