Перейти до публікації

10 незабутніх подій у Німеччині у листопаді 2023 року


Alona

Рекомендовані повідомлення

Dortmunder Hansemarkt, Дортмунд

1-5 листопада

Дортмундський Ганзейський ринок – це щорічна подія в календарі заходів найбільшого міста Рурської області.

Під час Ганземаркту центр міста перетворюється на жвавий ринок, на якому представлені елементи традицій, торгівлі та культури того історичного періоду.

Крім того, тут пропонується безліч кулінарних страв, культурних уявлень та розваг для різного віку, таких як вуличні артисти та спеціальні програми для дітей.

 

Jazzfest Berlin, Берлін

2-5 листопада

Щорічний берлінський джазовий фестиваль – один із найстаріших у Європі, і цього року він відзначає своє 60-річчя. У черговий раз музиканти з усього світу приїдуть порадувати публіку своїми музичними талантами в Будинок Берлінського Фестивалю та на інші майданчики по всій столиці.

Під девізом «Обертовий час» цього року особливу увагу буде приділено імпровізації.

 

Mittelaltermarkt, Айслебен

4-5 листопада

Середньовічний ринок у місті Лютерштадт-Айслебен існує з 1521 року, що робить його найстарішим народним святом у центральному регіоні Німеччини.

Щорічний фестиваль відбувається на історичній ринковій площі Лютерштадт-Айслебен на честь найзнаменитішого сина міста – доктора Мартіна Лютера.

 

Allerheiligenkirmes, Зест

8-12 листопада

Щороку на початку листопада в північно-рейнсько-вестфальському місті Соїст проходить унікальний фестиваль, де сучасні атракціони з підсвічуванням контрастують зі старовинними фахверковими будинками та майже 1000-річним собором.

Ярмарок займає близько 50 тис. кв. м і є найбільшим у Європі ярмарок старого міста.

Одним із кулінарних вишукувань ярмарку є медовий лікер, який подається в чарках, зроблених із вафель та покритих шоколадом.

 

Hamburger Winterdom, Гамбург

10 листопада - 10 грудня

Три рази на рік гамбурзький ярмарок Хайлігенгейстфельд оживає: сотні власників кіосків та артистів з'їжджаються на його територію, щоб продати свої товари та розважити місцевих мешканців та туристів.

 

Відкриття Кельнського карнавалу

11 листопада

11 листопада об 11:11 тисячі людей зберуться на кельнських площах Хоймаркт і Альтер Маркт, щоб відзначити офіційний початок Кельнського карнавалу.

 

Filmfest Düsseldorf

15-17 листопада

Цього року Filmfest Düsseldorf відзначає 20-річчя.

Перші два дні фестиваль проходить в Університеті Генріха Гейне, а останній день – у «Залі світового мистецтва» (Weltkunstzimmer).

 

Münchener Bücherschau, Мюнхен

16 листопада - 3 грудня

Якщо Франкфурт відомий щорічним Франкфуртським книжковим ярмарком, то Мюнхенська книжкова виставка займає далеко не останнє місце серед літературних фестивалів Німеччини.

Щодня відбуваються заходи, присвячені книгам, живі рольові ігри, дискусії, презентації книг, швидкі побачення з книгами та різноманітні майстер-класи з книжкової тематики для молоді та дорослих.

 

Münchener Bücherschau, Мюнхен

23 листопада - 31 грудня

На відвідувачів зимового фестивалю Tollwood на Терезієнвізен в Мюнхені чекає унікальне поєднання вуличного театру, мистецьких вистав, живих концертів, дитячої програми, безлічі органічних кулінарних вишукувань та калійдоскопу барвистих ремесел з усього світу.

Примітно, більшість заходів проводяться безкоштовно.

Різдвяні ринки

Важко повірити, що вже майже настав цей час року, але Різдво вже не за горами!

Одним із найраніших різдвяних ринків, що відкрилися цього року, є «Ринок ангелів» на Ноймаркт у Кельні – один із найкрасивіших і атмосферних різдвяних ринків у регіоні.

Більшість інших популярних різдвяних ринків по всій країні відкривають свої ворота 27 листопада, а найстаріший різдвяний ринок Німеччини – Штрейзельмаркт у Дрездені – відкривається 29 листопада.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
×
×
  • Створити...