Перейти до публікації

Deutsche Bahn вводить корисні зміни на маршруті до Нідерландів


Alona

Рекомендовані повідомлення

Зміни на маршруті до Нідерландів  припадуть до душі багатьом німцям. Вся справа в тому, що сусідня країна виступає одним з найпопулярніших напрямків для екскурсій і подорожей.

Німці зможуть дістатися до мегаполісів та пляжів Нідерландів всього за кілька годин.

Deutsche Bahn представила зимовий розклад руху на 2024 рік.

Воно діятиме з 10 грудня 2023 року. Пасажири поїздів із землі Північний Рейн-Вестфалія можуть розраховувати на дуже корисні зміни.

Потяги добираються до Нідерландів набагато швидше. Мандрівники економлять близько півгодини. Будь-хто, хто в останні кілька місяців їздив поїздом із землі Північний Рейн-Вестфалія в Амстердам, знайомий з однією неприємною процедурою. На національному кордоні відбувається зміна локомотива.

Тепер про цю процедуру можна забути з 10 грудня. За даними Deutsche Bahn, час в шляху на міжміському маршруті з Берліна через Рейн в Амстердам скоротиться на 30 хвилин.

Пасажири поїздів із землі Північний Рейн-Вестфалія щодня можуть скористатися одним із 7 таких поїздів у різний час до Амстердама. Будь-який тепер зможе дістатися нідерландської  столиці по IC всього за 2 год 25 хвилин.

Не менш приємні зміни і для району Херфорд: поїзди маршрутом Центральний вокзал Берліна – Амстердам в майбутньому зупинятимуться в місті Бюнде. При цьому зупинка в Іббенбюрені в 7.48 ранку скасовується.

Група мобільності та транспорту хоче надати інформацію про нові ціни на міжміські перевезення в жовтні. Наступного року подорож до Нідерландів стане значно простішою і різноманітнішою для залізничних пасажирів.

Міністерство транспорту Нідерландів та провінція Лімбург планують побудувати IC-з'єднання між університетськими містами Ахен та Ейндховен з 2024 року.

Спочатку поїзди ходитимуть лише вранці та ввечері.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...