Перейти до публікації

У Каталонії заборонено перевозити електросамокати в громадському транспорті


Alona

Рекомендовані повідомлення

У Каталонії продовжено заборону на перевезення електросамокатів у громадському транспорті на невизначений термін після чергового вибуху електросамокату в мадридському метро

Остаточним чинником став нещодавній вибух батареї електросамокату в мадридському метро, де провезення електросамокатів досі не заборонено.

Рішення, прийняте каталонськими чиновниками, може бути повторене Мадридською спільнотою. Якщо досі в іспанській столиці робили ставку на свободу пересування без жодних обмежень, підхід повністю змінився після вражаючих кадрів нещодавнього інциденту. У мадридському метро вибухнула батарея електросамокату, що призвело до значних пошкоджень вагона (на 1 і 2 фото), внаслідок чого лінія (L2) була закрита протягом трьох годин.

Влада Мадрида та Барселони розводить руками: "Страшно уявити, якби вибух батареї стався не в момент, коли поїзд знаходився на станції, а, наприклад, у тунелі під час руху. Могло статися загоряння обшивки вагона, багато пасажирів могли постраждати і навіть загинути".

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...