Перейти до публікації

Deutsche Bahn розпочав продаж вигідних квитків


Alona

Рекомендовані повідомлення

З 11 жовтня можна придбати дешеві квитки на потяги. Відмінний привід, подумати про те, щоб відвідати родичів на Різдво і купити заздалегідь вигідний квиток. Deutsche Bahn розпочав продаж квитків від 7,40 €

На всі квитки поширюється зимовий розклад залізниці 23⁄24, який розпочинається 10 грудня 2023 року. Забронювати квитки можна з 11 жовтня 2023 року. Варто поквапитися, бо квитки за значно нижчою ціною доступні лише протягом обмеженого часу.

Зимовий розклад на 2024 рік діє з 10 грудня 2023 року по 8 червня 2024 року. Бронювання квитків на зимовий розклад 2024 року розпочалося відучора.

Deutsche Bahn публікує новий розклад і дозволяє бронювання квитків на наступні 179 днів. Охоплюваний період – з 10 грудня 2023 року до середини квітня 2024 року.

Таким чином, ви можете придбати квитки на Різдво, а також організувати поїздки на Великдень 2024, що припадає на кінець березня – початок квітня наступного року. Наприклад, в рамках акції Super Sparpreis квитки на ICE можна придбати всього за 9,90€. Якщо є карта Bahncard, можна навіть знизити ціну до 7,40€.

З'явилися нові прямі рейси та додаткові можливості для регіонів, наприклад, міжміське сполучення між Нюрнбергом, Ієною та Лейпцигом. Більше пропозицій для нічних рейсів, наприклад з Берліна до Парижа та Брюсселя.

Пропонуються нові транспортні засоби, такі як потяги ICE 4, також для транскордонного сполучення з Австрією. Тому у пасажирів з'являється великий вибір різних маршрутів. Знайти потрібний прямий рейс без пересадок пункту призначення тепер стане набагато простіше, ніж раніше.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...