Перейти до публікації

Нідерланди розглядають скорочення допомоги для українців


Alona

Рекомендовані повідомлення

Рада Безпеки Нідерландів запропонувала скоротити фінансову підтримку українських біженців у країні. Воутер Колфф, голова Ради Безпеки та мер міста Дордрехта, повідомив, що країна наближається до межі фінансових можливостей для підтримки біженців.

Багато українців віддають перевагу Нідерландам іншим країнам Європейського Союзу, оскільки голландська система фінансової підтримки біженців вважається щедрішою. Голова висловив пропозицію знизити розмір фінансової допомоги для українських біженців, особливо тих, хто працевлаштований у Нідерландах. Однак, незважаючи на запропоновані скорочення, українці не втратять права на безкоштовне житло і продовжать потрапляти під дію розширеної схеми підтримки.

На момент 1 жовтня розмір допомоги для українських біженців становить €302/міс на одну особу. Ті українці, які проживають у прийомних сім'ях, а не у громадських притулках, мають право на додаткову фінансову допомогу у розмірі €80.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...