Перейти до публікації

​Додатки для знайомств у Нідерландах


Alona

Рекомендовані повідомлення

Тим, хто шукає саме кохання, слід уникати Tinder і замість цього спробувати Bumble, Hinge або Breeze.

Tinder – найвідоміший додаток для знайомств у всьому світі, і завдяки цій платформі такі терміни, як «гортання праворуч», стали частиною повсякденної мови. Маючи понад 75 мільйонів активних користувачів у всьому світі.

 

Bumble — ще один додаток для знайомств, який існує вже давно. Платформа також дозволяє користувачам гортати праворуч і ліворуч на потенційних збігах, щоб вказати на свій інтерес, але додаток унікальний у тому сенсі, що він також має налаштування для користувачів, які лише прагнуть встановити платонічні чи професійні зв’язки. Ще одна унікальна особливість полягає в тому, що під час гетеросексуальних матчів жінки роблять перший крок і мають 24 години, щоб забезпечити матч.

 

happn  запущений у 2014 році, нещодавно став популярним у Нідерландах. Платформа на основі місцезнаходження дозволяє користувачам зв’язуватися з людьми, з якими вони перетинаються та які привертають їх увагу.

 

Feeld, на відміну від багатьох інших платформ, має ключову увагу, рекламуючи себе як «додаток для знайомств для цікавих». Ви можете зареєструватися самостійно або з партнером і спілкуватися з іншими однодумцями. Журнал Time Out назвав його «найпікантнішим додатком для знайомств у місті» .

 

Hinge — надзвичайно популярна програма для знайомств у багатьох країнах світу, хоча в Нідерландах вона використовується не так широко, як можна було очікувати. Профілі на цій платформі детальніші, ніж у таких програмах, як Tinder.

 

Badoo — це досить поширена програма для знайомств, яка працює в 190 країнах і доступна 47 різними мовами. Хоча платформу можна використовувати для знайомств, вона також має варіанти для користувачів, які хочуть знайти нових друзів.

 

Breeze — платформа, запущена в січні 2020 року, стала результатом успішної презентації в телевізійному шоу Dragons' Den . Breeze прагне «гуманізувати онлайн-знайомства», замість того, щоб заохочувати онлайн-повідомлення та свайпування, рекламуючи та організовуючи побачення віч-на-віч.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...