Перейти до публікації

Як оплатити в Австрії штраф ÖBB € 135,00 за безквитковий проїзд частинами?


Alona

Рекомендовані повідомлення

Відповідно до «Визначення австрійської залізничної корпорації «ÖBB про сплату штрафу € 135,00 вроздріб» від «__» липня 2023 року про порядок виплати штрафу у сумі 135 EUR”, встановлено, що Ви повинні щомісця  сплатити штраф у сумі € 135,00 у розстрочку 5 (П'ятьма) траншами рівно по 27€.

Для виконання цього рішення необхідно щомісяця, не пізніше 2-3 числа поточного місяця, завантажувати гроші на Ваш особистий рахунок у банку.

Наприклад у „Erste Bank Groupe“. ,що тільки від Вашого імені у банківському терміналі формується квитанція про сплату штрафу із зазначенням дати оформлення штрафної квитанції із зазначенням суми банківського переказу- у Вашому випадку рівно 27 EUR. В обов'язковому порядку вказується додатковий параметр, він називається Verwendungszweck. Це необхідно для ідентифікації платника, а також запровадження тимчасових обмежень для банківських переказів – протягом 5 (п'яти) місяців. У Вашому кейсі перший банківський платіж по € 27,00 повинен бути перерахований до 05.09.2023, а крайній 5 (П'ятий) банківський платіж має бути здійснений не пізніше 05.2024 року.

Безумовно, можна погасити суму штрафу достроково. Якщо хоча б один банківський переказ буде не виплачено, або виплачено не вчасно, то борг із % буде переданий колекторській фірмі. Ми б рекомендували зберігати всі банківські квитанції про сплату штрафу та сам штрафний протокол на суму € 135,00 в окремій папці. Безумовно, для нових біженців, це складності в банківських переказах і паперова тяганина. Нижче наведено фрагмент аналізованого документа «Визначення австрійської залізничної корпорації «ÖBB про сплату штрафу частинами», на прохання нашого передплатника.

Die Ratenzahlung in 5 Raten à € 27,00 haben wir für Sie vermerkt. Überweisen Sie die Teilbetrage bitte jeweils bis zum 5. des Monats. Der erste Einzahlungstermin ist der 05.09.2023, die letzte Rate wird am 05.01.2024 fällig.

Публікація переслана.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...