Перейти до публікації

Список радарів в Каталонії


Alona

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано список радарів, які найбільше у Каталонії виписують штрафи за перевищення швидкості. На першому місці - радар на AP-7 між Уллдеконою та Ампостою у бік Барселони, між 343 та 325-м кілометрами траси. Загальна сума виписаних за показанням цього радару штрафів перевищила 6,6 мільйона євро за 2022 рік, він зафіксував перевищення швидкості майже 60 000 водіїв (обмеження там - 120 км/год). У протилежному напрямку, у бік Валенсії, на тій самій трасі, у тому ж районі, радар виписав 2.414.400 євро штрафів. Трохи далі вглиб Каталонії, якщо їхати з Валенсії, на 249-му кілометрі AP-7 поблизу Аметллі-де-Мар - майже 2,5 млн.

 

Другий за результативністю радар у регіоні знаходиться на С-31 у бік Паламосу, на відрізку 312,787 – він також набрав понад 6 мільйонів євро. У тих же краях, але на трасі C31 на точці 319,775 в Калонжі, і теж у бік Паламосу, є ще один дуже продуктивний радар, який назбирав 2.603.800 євро.

 

Також "небезпечні" радари у Бадалоні на з'їзді та в'їзді на С-31 на 212-215 кілометрах. Там обмеження 80 км/год, якого багато хто не дотримується, і за 2022 рік, там зібрали штрафів майже на п'ять мільйонів.

Обережніше на дорогах

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...