Перейти до публікації

Як на Minijob заробити на 1040€ на рік більше?


Alona

Рекомендовані повідомлення

Будь то доставка їжі, підробіток офіціантом чи продавцем – є спосіб на Minijob заробити більше.

Згідно з щоквартальним звітом Minijob-Zentrale, нині в Німеччині понад 6,5 мільйонів людей працюють на таких підробітках. Потенціал заробітку за такого виду зайнятості виразно обмежений.

Наприклад, міні-джобери не можуть перевищувати межі річного доходу в 6 240 євро. При цьому мало хто знає, що це обмеження можна легко обійти за допомогою виключення.

Щоб на Minijob заробити більше, необхідно скористатися цим трюком

Насправді є чіткі обмеження на максимальний місячний заробіток для Minijobs. За останній рік багато що сталося з точки зору ліміту доходів. З листопада 2022 року міні-джобберам дозволено заробляти 520 €  в місяць замість 480€ .

Щоб мати можливість перевищувати щомісячний дохід, необхідно дотримуватись суворих правил.

Необхідно, щоб збільшення зарплати відбувалося випадково, без заздалегідь вивіреної стратегії підвищення рівня доходу. У цьому винятковому випадку перевищення межі міні-роботи не припиняє маргінальну зайнятість. Важливо, щоб річний ліміт доходу в 6 240 євро не було перевищено.

Конкретно це означає, що якщо, наприклад, заробити 630€ в одному місяці і тільки 430€ в наступному, то сума доходу за рік перевищена не буде. При цьому варто виявляти обережність. Ліміт у 520 євро може бути перевищений лише двічі на рік.

Заробітна плата може бути в два рази вищою, тобто по 1040€  двічі на рік. Виходить, ліміт заробітку може бути спокійно перевищений у непередбачених виняткових випадках. Які ситуації підпадають під це визначення?

Наприклад, якщо колега відсутня через хворобу і інший співробітник повинен взяти на себе його години. Сезонні сплески на різних роботах із збільшенням кількості замовлень теж потрапляють під це визначення.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...