Перейти до публікації

Як купити ліки за іспанськими рецептами в інших країнах Євросоюзу


Alona

Рекомендовані повідомлення

Міністерство охорони здоров'я Іспанії оголосило, що іспанська мережа охорони здоров'я приєднається до загальноєвропейської системи, яка забезпечує вільний доступ до короткої медичної карти (Patient Summary) та електронного рецепту (e-Precription/e-Dispensation).

Це означає, що як іспанці в інших країнах Європи, так і інші європейці в Іспанії, матимуть змогу купувати ліки за електронними рецептами, які вони видали у своїх країнах проживання.

Наразі не всі автономні спільноти Іспанії підключені до спільної мережі електронної охорони здоров'я Євросоюзу. Першими, що підключилися,  є Андалусія, Арагон, Кастилія-Ла-Манча, Каталонія, Мадридська спільнота, Валенсійська спільнота, Галісія, Наварра і Країна Басків.

У свою чергу, пацієнти з країн, в яких надаються ці послуги, можуть отримати лікування в Національній системі охорони здоров'я Іспанії завдяки медичним картам, які вже є в загальній системі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...