Alona Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Міністерство охорони здоров'я Іспанії оголосило, що іспанська мережа охорони здоров'я приєднається до загальноєвропейської системи, яка забезпечує вільний доступ до короткої медичної карти (Patient Summary) та електронного рецепту (e-Precription/e-Dispensation). Це означає, що як іспанці в інших країнах Європи, так і інші європейці в Іспанії, матимуть змогу купувати ліки за електронними рецептами, які вони видали у своїх країнах проживання. Наразі не всі автономні спільноти Іспанії підключені до спільної мережі електронної охорони здоров'я Євросоюзу. Першими, що підключилися, є Андалусія, Арагон, Кастилія-Ла-Манча, Каталонія, Мадридська спільнота, Валенсійська спільнота, Галісія, Наварра і Країна Басків. У свою чергу, пацієнти з країн, в яких надаються ці послуги, можуть отримати лікування в Національній системі охорони здоров'я Іспанії завдяки медичним картам, які вже є в загальній системі. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.