Перейти до публікації

З квитком за €49 можна безкоштовно відвідати багато красивих міст за межами Німеччини


Alona

Рекомендовані повідомлення

Ось, куди можна дістатися з квитком за €49

- Данія

- Нідерланди

- Люксембург

- Австрія

- Франція

Щоб не доплачувати за поїздку за кордон, необхідно вивчити маршрут заздалегідь і вибрати відповідний.

У Данії, містечко Теннер знаходиться недалеко від кордону. Із проїзним сюди можна дістатися з Нібюлле на RB66. У місті збереглося багато старовинних будинків, є готична Церква Христа, працюють музеї історії, меблів та мережив. Тут наприкінці літа проходить один із найбільших у Європі фестивалів народної музики.

У Нідерланди

Поїздка від кордону Німеччини до маленького містечка Венло на RE13 займе лише 6 хвилин. Незважаючи на його невеликі розміри, в місті є чимало пам'яток: історичні будівлі (наприклад, Ратуша), два музеї, працюють театри, у тому числі, і просто неба.

У Люксембург на RE11, на якому можна дістатися через Кобленц і Трір. Весь громадський транспорт у цій країні безкоштовний, тому можна без додаткових витрат дістатися будь-якої її пам'ятки. Тут варто відвідати старовинні замки, геотермальні джерела в Мондорфі, національний парк От-Сюр, найстаріше місто Ехтернах, розташоване в Люксембурзькій Швейцарії.

В Австрію можна виїхати поїздом RE5. Приблизно за 2 години на ньому можна дістатися Мюнхена до Зальцбурга. Тут до послуг туристів численні фортеці, палаци, музеї, парки, театри та концертні зали, регулярно проводяться музичні фестивалі.

З Оффенбурга на RB25 можна дістатися французького Страсбурга. Місто з великою кількістю визначних пам'яток та багатою історією чудово підходить для поїздки вихідного дня з родиною чи друзями.

Поїздки в інші країни за кордон з квитком за 49 євро з Німеччини цілком реальні, але бажано заздалегідь переконатися, що проїзний буде дійсним обраним маршрутом.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...