Перейти до публікації

Нідерландський  банк полегшує відкриття рахунку для іноземців: BSN більше не потрібно 


Alona

Рекомендовані повідомлення

Новиною дня стала заява одного з найбільших нідерландських банків щодо можливості відкриття банківського рахунку без BSN — і це чудова новина для всіх іноземців.

ABN AMRO запустив нову систему, яка дозволяє відкрити банківський рахунок навіть без BSN (Burgerservicenummer) — голландського ідентифікаційного номера.

Тепер іноземці, які ще не отримали BSN від муніципалітетів Нідерландів, можуть відкрити рахунок в ABN AMRO. Банк надає клієнтам 90 днів на те, щоб оформити зустріч із муніципалітетом та отримати свій BSN.

Це великий крок уперед для іноземців, які приїжджають до Нідерландів.

Тепер для початку потрібні лише документ, що засвідчує особу (паспорт чи посвідку на проживання), та голландську адресу. Щоправда, отримання адреси в Нідерландах зараз теж не є легким завданням.

Важливо, що ви можете розпочати процес відкриття рахунку навіть не перебуваючи в країні, за умови, що у вас вже є місце проживання в Нідерландах.

Весь вихідний процес можна провести на відстані тисячі кілометрів від Нідерландів за допомогою програми ABN AMRO. Головне, не забудьте відзначити червоною датою 90-денний термін отримання BSN у вашому календарі!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...