Перейти до публікації

Безкоштовні ветеринарні послуги для українців у Німеччині 


Alona

Рекомендовані повідомлення

Німецькі волонтери створили спеціальний сайт з переліком ветеринарів та  списком безкоштовних послуг для українців, які приїхали до Німеччини зі своїми домашніми улюбленцями, та потребують ветеринарної допомоги. На деяких позиціях окремо зазначено, які саме послуги та в яких місцях є безкоштовними. Можна здійснити перший огляд, отримати консультацію, вакцинувати тваринку чи чіпувати. Для отримання послуг потрібно зателефонувати і записатися на прийом. 

Безплатна й недорога ветеринарна допомога в Берліні

Благодійна організація «Berliner Tiertafel» надає допомогу для українців з тваринами, які приїхали до Німеччини. Волонтери видають безкоштовний корм для котів, собак, гризунів, а також вони забезпечують мисочками для їжі, аксесуарами, поводками та лежанками для сну.

Якщо ви зареєстровані в Берліні, можна обстежувати та лікувати тварин за кошти благодійної організації. Сюди входять такі послуги: стерилізація, профілактичні щеплення та забезпечення медикаментами при хронічних захворюваннях. Для відшкодування коштів потрібно подати заявку на електрону пошту berlin@tiertafel.org. Під час візиту при собі потрібно мати посвідку особи, паспорт тварини, а також довідку із відомства соціального забезпечення або центру зайнятості. Для опрацювання даних потрібно 3 місяці.

Безплатна ветеринарна допомога на базі клініки «Tierarztpraxis»  в Мюнхені

За потреби ветеринар може чіпувати або видати паспорт. Для отримання послуг потрібно записатися на прийом на сайті або написати на електронну пошту tierarzt.feldkirchen@gmail.com.

Безкоштовна ветеринарна допомога та притулок для тварин у Хайдельберзі

У Центрі прибуття Patrick-Henry-Village, що в Хайдельберзі, можна тимчасово влаштувати свого домашнього улюбленця до притулку. Це передбачено на випадок, якщо в Центрі прийому біженців не можна жити із тваринами. Там його оглянуть, чи зроблять щеплення (якщо є така необхідність), а також видають паспорт ЄС, якщо міжнародного паспорта ще немає.

Сервіс безкоштовних ветеринарних онлайн консультацій у Німеччині Glad Pet

Ця платформа працює для українців, які через війну не можуть відвідати ветклініку чи вимушено емігрували. Фахівці загальної практики обстежують та консультують різні проблематичні випадки. За попереднім записом можна отримати допомогу від фахівця вузького профілю:

•дерматолога;

•ендокринолога;

•гастроентеролога;

•онколога;

•фахівця з екзотичних тварин та птахів.

Як отримати консультацію від ветеринара:

1. Подати заявку адміністратору у зручний для Вас спосіб: 0800351428 або написати на телеграм-сторінку. Також можна записатися через календар на сайті, де виділено вільні дати.

2. Адміністратор контакт-центру повинен опрацювати заявку та відповісти вам з 10.00-19.00. Фахівці працюють щодня.

3. Потім адміністратор визначить тип потрібної допомоги: консультація лікаря загальної практики або вузької спеціалізації.

4. Ви вибираєте формат зустрічі та час.

5. На пошту або месенджер вам прийде інструкція з консультації та анкета, яку потрібно заповнити для лікаря. Як правило, це фото та відео хорошої якості, результати попередніх досліджень та вага тварини.

6. Після консультації прийде нове повідомлення з рекомендаціями лікаря. Це може бути обстеження, вживання медпрепаратів чи лікування лікарні.

Вам можуть відмовити у консультації у таких випадках:

- при порушенні правил запису та заповнення анкети;

- тварина вимагає термінового візиту до ветеринара;

- проблему не можна вирішити онлайн чи вдома.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...