Перейти до публікації

Українці у Польщі зможуть отримати доступ до адмінпослуг в Україні: що відомо


Alona

Рекомендовані повідомлення

Громадяни України, які проживають у Гданську, матимуть дистанційний доступ до вирішення адміністративних питань в Україні. Дізнайтеся детальніше, як отримати онлайн консультацію та що відомо про новий проект.

Польське місто Гданськ став одним із рекордсменів по прийому українських біженців. Місто прийняло таку саму кількість українців, як Варшава та Краков.

Відтепер українці, які проживають в Гданську, матимуть  дистанційний доступ до адміністративних послуг в Україні. Що відомо та як отримати доступ - далі у матеріалі. 

Українці у Польщі зможуть звертатися у ЦНАП дистанційно: деталі 

Fundacjа Gdańskа за підтримки ЮНІСЕФ започаткували проект, який дасть українцям змогу вирішувати питання з адміністративними послугами в Україні, знаходячись в Польщі, консультуючись з львівськими чиновниками у режимі онлайн. 

«В українців, які наразі живуть у Гданську, є потреба  вирішувати різні офіційні справи на Батьківщині. Саме тому ми створюємо проект, завдяки якому  кожен українець зможе безкоштовно скористатися допомогою консультанта зі Львова», – заявила координаторка Йоанна Лукас.

В цілому, відтепер у українців буде можливість вирішити дистанційно близько 500 питань, серед яких оформлення паспортів, дитячих виплат, відновлення загублених документів та питання щодо нерухомості в Україні. 

Куди звертатися для дистанційного вирішення адміністративних питань: контакти 

Звернутися за консультацією можна за адресою пункту «Gdańsk Pomaga Ukrainie» у середу з 14:00 до 18:00 та у четвер з 10:00 до 14:00. 

Для отримання консультації необхідно зателефонувати за номером 500 218 337 з понеділка по п’ятницю, з 08:00 до 16:00. Після дзвінку менеджер домовиться з потрібним відділенням ЦНАПУ про консультацію. 

Джерело

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...