Перейти до публікації

Безкоштовний проїзд для дітей в Амстердамі


Alona

Рекомендовані повідомлення

Цього літа Амстердам пропонує безкоштовний громадський транспорт для дітей віком до 12 років!

Усі діти в Амстердамі віком до 12 років матимуть можливість безкоштовно їздити в системі громадського транспорту міста, починаючи з 22 липня, оголосив муніципалітет. 

Схема включає в себе автобуси, трамваї та метро, якими керує амстердамська компанія громадського транспорту GVB, і триватиме до 30 листопада.

«Сподіваюся, що ця акція подарує їм приємні літні канікули та можливість розширити кругозір», — зазначила Мелані ван дер Горст, олдермен Амстердама, відповідальна за дорожній рух і транспорт.

Люди можуть подати заявку на туристичний продукт з 1 липня, який можна додати до особистої OV-chipkaart. Діти завжди повинні перебувати в супроводі дорослого під час подорожі з цим туристичним продуктом.

На початку травня в околицях Амстердама була запущена нова програма безкоштовного громадського транспорту для малозабезпечених жителів Амстердама. Ці квитки дають змогу проїхати півтори години в автобусах, трамваях і метро по всій мережі Vervoerregio Amsterdam.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...