Перейти до публікації

Як знайти житло в Німеччині?


Alona

Рекомендовані повідомлення

5 цінних порад, щоб прискорити пошук житла у Німеччині.

Процес полювання на новий будинок у Німеччині – це вогонь, вода та мідні труби. Факт, з яким не посперечаєшся. У середньому, при активному пошуку кращого варіанта на це може піти і 2, 3 і навіть 6+ місяців.

Обов'язково зберігайте та ділитесь з друзями, 5 лайфхаків.

1. Увімкніть повідомлення про нові об'єкти в програмах пошуку житла. Наприклад, Immoscout24. Часто на одне оголошення надходить 200-300 відгуків. Звісно, ніхто не лізтиме на десяту сторінку повідомлень. Відкриють перші 20-50 та виберуть звідти.

2. НЕ розсилайте відгуки бездумно. Опис вас як претендента відіграє велику роль при первинному доборі. Орендодавці не запрошуватимуть будь-кого і потенційно втрачатимуть час.

3. При відгукі на кімнату WG наголошуйте на вашій індивідуальності. Найчастіше у WG самі мешканці шукають собі нових сусідів. Тому їм важливо, щоб ви вписалися в атмосферу їхньої невеликої комуни.

4. ВІДГУКАЙТЕСЯ на оголошення без фото. Багатьом здається, що фото нема, тому що об'єкт жахливий, але не завжди це так. Найчастіше господареві просто ніколи. Багатьох цей фактор відштовхує, тож конкуренції у вас буде менше.

5. Шукайте оголошення в місцевих газетах, на дошках оголошень та в групах міста / району в Фейсбук. У більшості випадків претенденти з іншого міста просто не знають про ці ресурси і не морочаться тим, щоб їх пошукати. Разом конкурс там теж менше, ніж на порталах, відомих на всю Німеччину.

- Підбірка основних платформ з пошуку житла в Німеччині - t.me/jobde/2221

- Як шукати соціальне житло (WBS) у Німеччині - t.me/jobde/2296

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...