Перейти до публікації

Де можна орендувати велосипед у Німеччині?


Alona

Рекомендовані повідомлення

У Німеччині є два види оренди велосипедів – це звичайні та мережеві пункти. Для оренди через мережеву систему потрібно встановити додаток на мобільний телефон iOS, Android або Windows і прив’язати дані кредитної картки. У звичайному пункті прокату з клієнтів можуть попросити паспорт або водійське посвідчення під заставу. Оренда в такому випадку коштуватиме від 10 до 20 євро на день. Щоб зекономити, варто відразу брати велосипед на декілька днів.

Найбільші велосипедні компанії для оренди в Німеччині за звичним способом прокату:

- Mikes Bike route & Rentals. Номер телефону: +(49 89) 255–43–987;

- Radius Tours & Bike Rental. Номер телефону: +(49 89) 543–487–77;

- Spurwechsel Stadtführungen. Номер телефону: +(49 89) 692–46–99.

Популярні мережі велосипедного прокату в Німеччині

У Німеччині Deutsche Bahn є найбільшою мережею велосипедного прокату. Спочатку треба пройти реєстрацію на сайті Call a Bike тоді річний збір коштуватиме три євро, ціна півгодинного прокату в базовому тарифі обійдеться в один євро, а добова оренда − 15 євро. У таких містах, як Штутгарт, Гамбург та Люнебург безплатний прокат байка діє на перші півгодини подорожі. Щоб знайти вільний велосипед, треба зайти в додаток і увімкнути GPS. Також докладніше можете познайомитися з матеріалом нашої статті про корисні мобільні застосунки в Німеччині.

Є можливість брати в оренду велосипеди за допомогою сервісу FordPass, який легко можна завантажити в Apple Store або в Play Market. Такий вид оренди передбачає поступове списання коштів із вашого рахунку до моменту повернення велосипеда, також можна ставити на паузу. Вартість 30 хвилин становить один євро, а доби − 15,5 євро. У Німеччині також діє Данський прокат Donkey Republic, який функціонує в Берліні, Гамбурзі, Мюнхені, Фрайбурзі та Ландсхуті. Оренда велосипеда на 30 хвилин коштує 1,25 євро, максимальний термін − 7 днів за 42 євро. LimeBike − це оренда електричних велосипедів, вони мають зелений колір. Ціна такого байку буде: хвилина − 15 центів, півгодини − 5,5 євро, плата за посадку − 1 євро.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...