Перейти до публікації

Безкоштовні PRESTO картки для українців у Торонто


Alona

Рекомендовані повідомлення

В Центрі допомоги для українців та членів їх сімей за програмою CUAET в аеропорту Торонто можна БЕЗКОШТОВНО отримати PRESTO картки для пересування в межах Торонто (одна поїздка в мережі громадського транспорту коштує $3.25CAN), отримати можуть всі дорослі та діти від 13 років.

Завантажуйте PRESTO App і поповнюйте свою картку дистанційно тут www.prestocard.ca.

Ваш тариф дійсний протягом 2 год і поширюється на метро, трамваї та автобуси в одній мережі громадського транспорту. Впродовж цих 2 годин ви можете змінювати види транспорту, пересідати на інші маршрути тощо та тільки в тій мережі, якою ви скористалися коли оплатили за проїзд.

MiWay або Mississauga Transit не є частиною TTC (громадський транспорт Торонто), і якщо ви плануєте з Торонто поїхати в Міссіссагу, то проїзд оплачується тут окремо у кожній мережі!-

GO Train не є частиною TTC чи MyWay, а проїзд оплачується тут залежно від дистанції. При виході з GO Train необхідно прикласти картку Presto до сканера, щоб ''закрити'' поїздку.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...