Alona Опубліковано: 7 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2022 По відмові від Тимчасового захисту є така інформація: 1. Потрібно зібрати копії всіх документів що видала Іспанія 2. Зповнити заяву 3. Надіслати поштового листа за адресою Абсолютно точно можна відмовитися в будь якому CREADE, там, де ТЗ зазвичай видають. Їх чотири: Мадрид, Барселона, Малага, Аліканте. Адреса у Мадриді C/ Pradillo, 40 28002 - Madrid Órgano competente OFICINA DE ASILO Y REFUGIO Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Анна. Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 Вітаю! Я отримала ТЗ в Іспанії. Зараз хочу переїхати в Португалію, і роздивитися там по ситуації, тобто нема рішення, що залишусь там на довгий період. Наразі планую на 4-5 міс. Чи потрібно мені відмовлятися від захисту в Іспанії і подавати запит на захист в Португалії на цей час? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 12 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 13 часов назад, Анна. сказал: Вітаю! Я отримала ТЗ в Іспанії. Зараз хочу переїхати в Португалію, і роздивитися там по ситуації, тобто нема рішення, що залишусь там на довгий період. Наразі планую на 4-5 міс. Чи потрібно мені відмовлятися від захисту в Іспанії і подавати запит на захист в Португалії на цей час? Так, потрібно, тому що ТЗ діє тільки на території тої країни, де ви його отримали. Отже в Португалії ви будете по безвізу і не довше 90 дній, якщо не змінити країну ТЗ Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.