Yuriy Опубліковано: 10 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2022 В Чехии будет создана сеть школ для беженцев из Украины, где учителя будут преподавать им на родном языке. Проект «Украинские общие классы» подготовлен Посольством Украины в сотрудничестве с Благотворительным фондом «Дети Украины» и почетным ректором Карлова университета Томашем Зимой при поддержке Министерства образования Чешской Республики. Представители проекта в четверг представили его журналистам. Они планируют раздать украинские учебники некоторым школам. Беженцы смогут зарегистрировать своих детей на сайте www.detiukrajiny.cz, а педагоги из Украины также смогут там подать заявку на участие в проекте. Первые три отдельных класса откроются: один – в Праге и два – в Брно. По словам министра образования Петра Газдика, ведомство рассчитывает, что некоторые дети из Украины будут сразу же приняты в чешские школы. В четверг школам была разослана информация о том, как интегрировать украинских учеников. https://ruski.radio.cz/v-chehii-poyavitsya-set-obshchih-klassov-dlya-detey-bezhencev-iz-ukrainy-8743727 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yulija Опубліковано: 29 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2022 Добрий день !як можна записати дитину до школи або на чеські курси Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Tamara Grankina Опубліковано: 25 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2022 Доброго дня! Мене звуть Тамара Гранкіна. Я вчитель хімії, навчаю дітей вже більше 30 років. Маю великий досвід якісної підготовки учнів до іспитів в вищі навчальні заклади як в Україні, так і в країнах Європи. Маю звання "Заслужений вчитель України". Останні 5 років працюю тільки онлайн. Зараз живу у Словенії. Готова працювати з учнями онлайн в групах або індівідуально. Можу вести уроки українською або російською мовами. Як що вам потрібні такі співробітники, то буду рада співпрацювати з вами. tmgrankina1@gmail.com Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.