Alona Опубліковано: 7 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2022 Надають проживання з харчуванням для людей з України (безкоштовно). У будівлі є спільна кухня, їдальня, пральня, загальна кімната для дітей та великий огороджений двір.Можливо, працювати на сезонних роботах, для бажаючих! До кінця війни! Центр знаходиться в Сілезькому воєводстві Люблінецького повіту, Польща. За додатковою інформацією, українською: +48508643947 +380980301924 (Viber) польскою: 726739957, 791671938 За великим запитом, безкоштовного проживання в Польщі, є прохання для бажаючих допомогти! В центрі є, не повністю відремонтований поверх, потрібно, ваша допомога, нижче я напишу, чого потрібно. Небайдужих, прошу, підключитись до облаштування кімнат,тобто: плитка для підлоги і клей, гіпс і білила, світильники, коробки дверні і двері внутрішні. Також потрібно ліжка, табурети, столи, шафи, постільні комплекти повністю, кухонні плити, холодильники,пральні машини, посуда, утварь і все для кухні, які теж відремонтовано! Туалети і душеві відремонтовано! Ваша допомога пришвидше заселення до зими, з повагою, до всіх людей в цій славній країні, хороших і добрих людей! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Ольга Василега Опубліковано: 15 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2022 Я з сином ще в Україні. Хочемо їхати в Польщу, але питання житла пугає. До вас можно приїхати? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 17 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2022 В 15.10.2022 в 23:11, Ольга Василега сказал: Я з сином ще в Україні. Хочемо їхати в Польщу, але питання житла пугає. До вас можно приїхати? Подзвоніть або напишіть за вказанними номерами +48508643947 +380980301924 (Viber) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Gabrielle Опубліковано: 17 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2022 (змінено) я буду ехать в начале ноября , вот хотел бы узнать , там реально найти жилье для парня одного 30 лет временно. помочь найти где купить можно машину , и поиском работы? Змінено 17 жовтня 2022 користувачем Gabrielle Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 18 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2022 19 часов назад, Gabrielle сказал: я буду ехать в начале ноября , вот хотел бы узнать , там реально найти жилье для парня одного 30 лет временно. помочь найти где купить можно машину , и поиском работы? Для жилья - позвоните по указанным номерам или напишите, поиск работы, покупка машины - тут скорее придётся самому, слишком много украинцев сейчас в Польше, и этими вопросами волонтёры уже не занимаются +48508643947 +380980301924 (Viber) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Сергей Василенко Опубліковано: 19 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2022 Добрый вечер мы хотим в конце октября уехать с 3 детьми в Польшу. У нас многодетноя семья подскажите пожалуйста куда именно нам ехать в какой центр для беженцев либо какой город? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 19 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2022 2 часа назад, Сергей Василенко сказал: Добрый вечер мы хотим в конце октября уехать с 3 детьми в Польшу. У нас многодетноя семья подскажите пожалуйста куда именно нам ехать в какой центр для беженцев либо какой город? Добрый вечер, рекомендую искать город в Польше, который подходит вам по жилью или работе, потому что украинцев в Польше сейчас очень много. Актуальная информация о Польше - здесь для поиска бесплатного жилья позвоните или напишите на указанные в этом посте номера телефонов. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
DmytroDima Опубліковано: 22 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2022 Здравствуйте.Ми сім’я біженців з України з маленькою дитиною. Ми в понеділок вранці приїзджаємо з Запоріжжя до Пшемисля, сім‘я 4 людини. Двоє дітей і двоє дорослих. Чи можемо ми поселитися у вас безкоштовно в квартирі? І які умови проживання? Я написав вам ще на номер де можна писати в вайбер Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
DmytroDima Опубліковано: 22 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2022 Добрий вечір. Ми сім’я біженців з України з маленькою дитиною. Ми в понеділок вранці приїзджаємо з Запоріжжя до Пшемисля, сім‘я 4 людини. Двоє дітей і двоє дорослих. Чи можемо ми поселитися у вас безкоштовно в квартирі? І які умови проживання? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 24 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2022 В 22.10.2022 в 21:21, DmytroDima сказал: Здравствуйте.Ми сім’я біженців з України з маленькою дитиною. Ми в понеділок вранці приїзджаємо з Запоріжжя до Пшемисля, сім‘я 4 людини. Двоє дітей і двоє дорослих. Чи можемо ми поселитися у вас безкоштовно в квартирі? І які умови проживання? Я написав вам ще на номер де можна писати в вайбер В 22.10.2022 в 21:33, DmytroDima сказал: Добрий вечір. Ми сім’я біженців з України з маленькою дитиною. Ми в понеділок вранці приїзджаємо з Запоріжжя до Пшемисля, сім‘я 4 людини. Двоє дітей і двоє дорослих. Чи можемо ми поселитися у вас безкоштовно в квартирі? І які умови проживання? Добрий день, з приводу житла - телефонуйте по вказанним номерам чи напишіть їм +48508643947 +380980301924 (Viber) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
k_olena Опубліковано: 29 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2022 (змінено) Добрий вечір. Хочу в грудні виїхати до Польщі з мамою та 2 дітками ( 6 місяців та 11 років) підскажіть, будь ласка, чи можна знайти безкоштовно житло нам хоча б тимчасово? Бо боюся з малюком залишитися на вулиці. Змінено 29 листопада 2022 користувачем k_olena Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 29 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2022 7 часов назад, k_olena сказал: Добрий вечір. Хочу в грудні виїхати до Польщі з мамою та 2 дітками ( 6 місяців та 11 років) підскажіть, будь ласка, чи можна знайти безкоштовно житло нам хоча б тимчасово? Бо боюся з малюком залишитися на вулиці. Добрий вечір, у зв'язку з великою кількістю українців в Польщі, житло знайти важко, рекомендую подзвонити по номерам, які вказані у цьому пості та дізнатися, чи є в них щось Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.