Alona Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 Українці, які постраждали внаслідок збройної агресії рф, можуть бути евакуйовані та доправлені на спеціалізоване лікування до клінік Європи. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я. Евакуація для українських пацієнтів — безоплатна. Транспортування та лікування українських громадян у рамках програми медевакуації фінансується міжнародними організаціями, а також країнами, що приймають українців. https://popasnaya.city/cards/237438/poterpili-vid-vijni-ukrainci-mozhut-podati-zayavku-na-medichnu-evakuaciyu-za-kordon?fbclid=IwAR38B8ABc3Z9GeYXjBINYOoAVho7ZgkJyNYJepzlQbsAooN0uEQgbR6Ukdw Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ira.mikhaleva.77 Опубліковано: 7 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2022 ira.mikhaleva.77@gmail.com Добрий вечір! Скажіть будь ласка мій син постраждав від війни, лежали в лікарні місяць, зараз на домашньому лікуванні. Чи можна до вас звернутися? Дякую. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 8 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2022 10 часов назад, ira.mikhaleva.77 сказал: ira.mikhaleva.77@gmail.com Добрий вечір! Скажіть будь ласка мій син постраждав від війни, лежали в лікарні місяць, зараз на домашньому лікуванні. Чи можна до вас звернутися? Дякую. Доброго дня, ознайомитися з алгоритмом медичної евакуації можна за посиланням. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.