Перейти до публікації

Alona

Рекомендовані повідомлення

1. Fedele - мережа, створена для підтримки українців, яка пропонує безкоштовні класи іспанської всім українським біженцям протягом 2022 року. На сайті наведені центри, які беруть участь у програмі з допомоги українцям!

2. Campster - безкоштовні курси іспанської  для рівнів А1.1-А1.2. Курси містять теорію, але акцентують увагу на практиці. Вивчаючи слова і вирази, які найчастіше використовуються, ви зможете збагатити свій словниковий запас, і, разом з тим, легко опанувати граматику через тематичні уроки.

3. Quetal - безкоштовний онлайн-курс, розрахований на початківців, які планують вивчати іспанську мову самостійно з нуля. Впродовж місяця двічі на тиждень на вашу електронну пошту, надходитиме лист з уроком. Зареєструватися можна тут!

4. Lingo Hut - платформа пропонує 125 безкоштовних уроків іспанської. Уроки складаються з вивчення граматики, різноманітної лексики, тестів й аудіо-матеріалів!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...