Перейти до публікації

MONATIK запрошує на “ART Оборону” в Штутгарті 14 жовтня


Alona

Рекомендовані повідомлення

MONATIK - перший український поп-артист, що підкорив НСК “Олімпійський”. Володар великої кількості нагород на впливових музичних преміях. Поет та композитор, що задає розвиток креативній та музичній індустрії, тренер проекту “Голос країни”, автор та креатор проекту “ART Оборона”.

Його шоу завжди піднімають рівень шоу-бізнесу на новий щабель. Це завжди найяскравіші, найпрофесіональніші шоу-програми. 

24 лютого 2022 року в Україні почалося повномасштабне вторгнення російських військ і танці тіла Монатіка перетворилися в танець душі, а пісні відкрили ще й нові сенси.  

Зібравшись з силами та духом, артист готується до надзвичайно важливого кроку: починає надскладну, в моральному плані для себе та надзвичайно важливу для своєї країни, гастрольну діяльність в Європі. У європейському турі MONATIK не тільки збирає кошти для ЗСУ та людей України, а ще й розповідає армії своїх шанувальників по всьому світові про страшні трагедії, що кояться у нашій країні. 

MONATIK з перших днів війни в Україні займається активною просвітницькою та волонтерською діяльністю, збором гуманітарної допомоги для української Армії, Тероборони та Волонтерів.

Для кожної нації музика – це дзеркало душі та цінностей народу… А слово – це сила та зброя нашої ART Оборони, яка здатна когось зцілити, когось мотивувати та допомогає знайти віру там, де здається, що її вже нема. 

MONATIK ART Оборона - це наша творча лінія фронту, це нові пісні, що “зашивають душу”Це легендарні хіти артиста, що повертають нас подумки до щасливих часів. 

Тому MONATIK запрошує всіх на великий благодійний концерт “ART Оборона”, що відбудеться в Штутгарті 14 жовтня о 20:00. Квитки на концерт можна придбати на сайті тут

D44220B9-4A21-438E-B7D6-9DC45A331896.jpeg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...