Перейти до публікації

100 000 бесплатных билетов для украинцев от Wizz Air


Alona

Рекомендовані повідомлення

Лоукостер Wizz Air вновь предлагает украинцам бесплатные авиабилеты по Европе, в Великобританию и Грузию. Авиаперевозчик сообщает, что украинцам будут доступны билеты по более чем 800 направлениям с вылетом в период с 15 сентября по 8 декабря 2022 года.

Для того, чтобы воспользоваться предложением, у вас должны быть загранпаспорт и сертификат о вакцинации. Также система попросит вас ввести данные банковской карты, но никаких средст списывать не будет.

Поиск доступен на специальной странице на сайте Wizz Air. Чтобы совершить поиск, введите номер вашего загранпаспорта.

Вместе с тем, пока можно найти бесплатные билеты только в Великобританию из городов Польши. Возможно больше вариантов появится в системе бронирования со временем.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...

Українці зможуть безкоштовно подорожувати Європою цієї осені завдяки WizzAir

Українці знову можуть скористатися безкоштовними авіаквитками від компанії WizzAir цієї осені. Така пропозиція діятиме до 8 грудня. Всього виділено 100 тисяч авіаквитків.

Нещодавно стало відомо, що угорська авіакомпанія WizzAir знову надала можливість українцям безкоштовно подорожувати Європою. Розповідаємо всі деталі.

Як оформити безкоштовний квиток

В першу чергу для того, щоб отримати безкоштовний квиток, вам знадобиться міжнародний COVID-сертифікат та закордонний паспорт. Крім того, потрібно виконати такі умови:

• Дата вашого вильоту повинна бути між 15 вересня 8 грудня;

• При оформленні броні на квиток вам потрібно буде вказати номер своєї банківської карти. Кошти не будуть списуватися, це лише алгоритм бронювання;

• Ви не можете перевозити тварин, за виключенням, якщо це собака-поводир;

• Якщо ви оформлюєте квиток на дитину – вона повинна мати проїздний документ або свідоцтво про народження. Ще, її обов’язково має супроводжувати дорослий з українським паспортом.

• В рамках безкоштовного квитка ви можете взяти з собою лише одну одиницю ручної поклажі. Її розміри мають не перевищувати 40x30x20 сантиметрів. Якщо ви хочете взяти щось додатково, то потрібно буде заплатити.

Оформити квиток можна на сайті авіаперевізника за цим посиланням. Для того, щоб забронювати квиток, потрібно ввести номер свого внутрішнього українського паспорту. Квиток також можна придбати у додатку WizzAir.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...