Alona Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 Українська школа «Оберіг» в місті Ешторіл запрошує дітей на навчання. 1-11 класів. При школі працює дитячий садок (діти 4,5 років). Всі учні школи мають можливість розвивати свої таланти в танцювальному колективі, вокальному та художньому гуртках. Адреса школи: Rua Brito Camacho, 104 São João do Estoril. Контакти: тел. 962659168 / 965398940 Сторінка школи: https://www.facebook.com/escola.oberig/ Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Оксана 80 Опубліковано: 17 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2022 Доброго дня! Я проживаю у Харкові. У мене син 7років і донька 18 років. Місто бомблять кожен день. Хотіла би для дітей кращого. Виїхати з цього пекла. Не маю знайомих за кордоном. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yuriy Опубліковано: 18 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2022 11 годин тому, Оксана 80 сказав: Доброго дня! Я проживаю у Харкові. У мене син 7років і донька 18 років. Місто бомблять кожен день. Хотіла би для дітей кращого. Виїхати з цього пекла. Не маю знайомих за кордоном. Добрый день. Наиболее социально организованная страна - Германия. Есть социальная помощь, обучают языку, помогают в трудоустройстве. Однако, процесс оформления длительный. Жилье на первое время найти будет непросто и будет стоить денег. Если у вас есть сбережения на первое время, можно пробовать. Рекомендуем предварительно изучить разделы Правовые вопросы на нашем форуме по интересующим вас странам. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.