Перейти до публікації

Платформа для пошуку спонсора в США


Alona

Рекомендовані повідомлення

Якщо вы шукаєте спонсора для відвідування Сполучених Штатів у рамах програми Uniting for UkraineWelcome, US запустили Welcome Connect — платформу підключення, яка забезпечить Вам можливість зв’язатися з потенційними американськими спонсорами.

Платформа вже є доступною, і наразі реєструє американських спонсорів. Починаючи із середи, 29 червня, українці можуть отримати доступ до Welcome Connect для створення профілів, доступу до важливої інформації й ресурсів та отримання інформації з безпеки. Усі форми та вміст на платформі доступні як англійською, так і українською мовами.

У середині липня Ви зможете переглянути списки спонсорів і поспілкуватися з кимось із них за бажанням. Спонсори не зможуть побачити Ваші профілі, доки Ви з ними не зв’яжетеся, у такий спосіб Ви зможете самі контролювати процес ініціювання контакту та вибору серед потенційних спонсорів.  Після встановлення зв’язку Ви зможете спілкуватися з потенційним спонсором та спільно прийняти рішення оформити формальне спонсорство через програму Uniting for Ukraine. Вам і Вашому потенційному спонсору однаково потрібно буде разом подати заявку I-134 до USCIS і пройти процедуру перевірки та схвалення урядом США.

Щоб зареєструватися, відвідайте сайт Welcome Connect

 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • Alona змінив заголовок на Платформа для пошуку спонсора в США

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...