Перейти до публікації

Безкоштовні активності для відпочинку у Гельсінки для українських переселенців


Alona

Рекомендовані повідомлення

У літній час на багатьох дитячих майданчиках у різних частинах міста організовують заняття з фінської мови й заходи клубу Kotoklubi Kaneli.

Безкоштовне частування на дитячому майданчику. Гельсинкі частує усіх дітей, яким ще не виповнилося 16 років, безкоштовним теплим обідом на близько 40 відчинених дитячих майданчиках по всьому місту (окрім Лору й центральної бібліотеки Ооді) о 12:00 кожного буднього дня з 06.06. до 10.08.2022 р. З собою слід взяти лише глибоку миску, столові прибори й напій до їжі.

Гельсинська школа Stadin ammatti- ja aikuisopisto у червні–серпні організовує заходи підтримки, які сприяють зайнятості людей, що приїхали з України, та їхній самостійності у Фінляндії. На таких заходах можна покращити рівень володіння фінською мовою.

Люди, які подали заяву про надання притулку або тимчасового захисту, а також ті, хто вже отримав рішення, можуть зі знижкою сходити в Гельсинський музей мистецтва й віллу Гакасалмі, а також відвідувати басейни, тренажерні зали та інші криті спортивні об’єкти, які управляються містом Гельсинкі.

Улітку можна безкоштовно займатися гімнастикою в парку та відвідувати безкоштовні цілодобові тренажерні зали на відкритому повітрі.

У дворі центрів Annantalo, Kanneltalo, Malmitalo, Stoa та Vuotalo влаштовують безкоштовні танці. У будні вечори інструктори проводять заняття з парних танців, таких як вальс, танго й самба. Можна приходити як з парою, так і без.

Улітку Дитяче містечко Міського музею та оновлений Трамвайний музей щодня пропонують безкоштовні розваги й новий досвід для дітей та тих, хто хоче відчути себе дітьми.

У дворику Будинку бюргера грає жива музика – за сприятливих погодних умов по суботах о 14:00 там влаштовують концерти, що представляють широкий спектр музичних напрямків.

Більше інформації тут: https://cutt.ly/mK5Cz5X

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...