Alona Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 1. L‘Orientale Università di Napoli - італійський університет пропонує українцям онлайн-курс з вивчення мови. Курс доступний для громадян України, старших 16 років. Після закінчення навчання, університет надасть вам мовний сертифікат. Для реєстрації пишіть на пошту: claor.self@unior.it. 2. Drops - додаток пропонує безкоштовну premium-підписку на рік для українців! Заповніть форму на сайті, обравши мову для вивчення італійську (Italian). Далі завантажте мобільний додаток у App Store чи Google Play. У додатку ви маєте отримати спливаюче повідомлення, яке приведе вас до безкоштовної підписки від Drops! 3. Audiolang - аудіоуроки італійської для дітей та дорослих. Матеріал уроків підійде як для початківців, так і для людей з середнім рівнем знань. Усі аудіоуроки можна завантажити без реєстрації або слухати онлайн! 4. Lingohut - платформа пропонує 125 безкоштовних уроків італійської. Уроки спрямовані на вивчення мови з нуля і чудово підійдуть для початківців! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Nadiiya Опубліковано: 14 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2022 Доброго дня! Підкажіть чи є ще безкоштовні курси Італійської мови для громадян України? Будь які потрібно для дітей і дорослих? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 15 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2022 22 часа назад, Nadiiya сказал: Доброго дня! Підкажіть чи є ще безкоштовні курси Італійської мови для громадян України? Будь які потрібно для дітей і дорослих? Доброго дня, спробуйте обрати один з тих курсів, що є у цьому пості Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Elenka Опубліковано: 13 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2022 В 21.06.2022 в 07:44, Alona сказал: claor.self@unior.it Доброго дня, дуже хочу потрапити на курси вивчання італійської мови Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 13 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2022 2 часа назад, Elenka сказал: Доброго дня, дуже хочу потрапити на курси вивчання італійської мови Відправте заявку за одним з вказаними посиланнями у цьому пості Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
juttyy Опубліковано: 21 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2023 Доброго дня! Ще хочу порадити вивчення італйської ось в цій школі. Це гарна україньська онлайн школа з дуже досвіченними викладачами, де є плаваючий графік, дуже зручно якщо у вас до вечора робота)) або у вихідні також можна поставити уроки Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Сулімовська Євгенія Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого Доброго дня, мене зацікавила обява на сайті українці в європі, по поводу курсів Італійської мови. Позвоніть мені будьласка на номер +393293011332 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 23 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 23 лютого 15 часов назад, Сулімовська Євгенія сказал: Доброго дня, мене зацікавила обява на сайті українці в європі, по поводу курсів Італійської мови. Позвоніть мені будьласка на номер +393293011332 Доброго дня, інформація про всі курси є на сайті, переходьте за посиланням на той курс, який вас зацікавив Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.