Alona Опубліковано: 10 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2022 Більшість вимушених переселенців з України не знають польської мови. Особливо на такому високому рівні, щоб порозумітися з лікарем. Де знайти фахівця, який знає українську? Znanylekarz.pl Medicover.com Veritamed.com Przychodnia.szpitalzelazna.pl Zalezynam.pl Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Tomacio Опубліковано: 25 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2022 Здравствуйте,если я планирую выехать в Польшу, Вроцлав,я инвалид 1 группы,мне нужен диализ,как я могу договорится об этой процедуре, времени пока я доеду будет мало,так как дорога займет много времени,а диализ надо делать через день.Или какие-то контакты, чтобы я могла дозвониться договорится за ранее с Украины, спасибо. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 27 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2022 В 25.06.2022 в 06:35, Tomacio сказал: Здравствуйте,если я планирую выехать в Польшу, Вроцлав,я инвалид 1 группы,мне нужен диализ,как я могу договорится об этой процедуре, времени пока я доеду будет мало,так как дорога займет много времени,а диализ надо делать через день.Или какие-то контакты, чтобы я могла дозвониться договорится за ранее с Украины, спасибо. здравствуйте, попробуйте поискать информацию или клинику в этом разделе https://uainfo.eu/forum/126-medicina/ Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.