Перейти до публікації

Як перевірити штрафи від ТЦК онлайн?


Alona

Рекомендовані повідомлення

Військовий стан в Україні, введений у відповідь на повномасштабну агресію Росії, триває. У рамках цього режиму діє загальна мобілізація, під яку підпадають усі військовозобов’язані чоловіки, резервісти та призовники, здатні нести службу за станом здоров’я. Призову підлягають чоловіки віком від 25 до 60 років.

Згідно з останніми змінами у законодавстві про мобілізацію, чоловіки призовного віку, які перебувають на військовому обліку, мали оновити свої персональні дані до 16 липня 2024 року. Тим, хто не виконав цієї вимоги, загрожує штраф у розмірі від 17 000 до 37 500 гривень. Підприємства, які порушують правила військового обліку працівників, можуть бути оштрафовані на суму від 34 до 59,5 тисячі гривень (в умовах воєнного часу).

Як повідомила юрист Вікторія Корєтнік, несплата штрафу може спричинити неприємні наслідки: арешт коштів на рахунках боржника з подальшим їх списанням, і навіть арешт майна з його подальшої реализации.

Тому важливо своєчасно дізнаватися про наявність штрафів та сплачувати їх вчасно.

Як перевірити наявність штрафу від ТЦК?

Інформація про виконавчі провадження, пов’язані з накладенням штрафів від ТЦК, зберігається в Автоматизованій системі виконавчого провадження (АСІП) Міністерства юстиції України — надаємо посилання нижче на цій сторінці.

Для того щоб дізнатися про наявність виробництва, потрібно зробити запит до АСІПу. Ця послуга є безкоштовною для всіх громадян. Однак для підтримки актуальності даних такі запити потрібно робити регулярно.

Так, можна налаштувати моніторинг на будь-якого громадянина України — себе чи іншу особу — і своєчасно дізнаватися про штрафи та інші оновлення у різних реєстрах чи органах державної виконавчої служби але варто самостійно перевірити онлайн як вказано в цій статті за посиланням https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors

Перевірити наявність виконавчого провадження за штрафами ТЦК можна у системі платних сервісів. Це за словами розробників зручніше та ефективніше, оскільки  пропонується функція автоматичного моніторингу. Це дозволяє отримувати щоденні повідомлення про нові штрафи та виконавчі провадження — але це маркетинговий хід.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...