Перейти до публікації

У німецькому Зальцбурзі планують заборонити користуватися авто в історичному центрі


Alona

Рекомендовані повідомлення

Після реконструкції площі Моцартплац і Ваагплац стануть зонами, вільними від автомобілів, а між Нойтором і Штаатсбрюке планується створити зону зі спокійним рухом.

Ініціатива «Platz für Salzburg» виступає за те, щоб старе місто було вільним від автомобілів, наголошуючи на необхідності створення більш зручних для пішоходів місць. Радник з питань транспорту Анна Шистер («Зелені») підтримує цю ідею, підкреслюючи важливість поступового впровадження.

Майбутні будівельні проєкти біля Neutor дають можливість обмежити приватний рух, дозволяючи лише автобуси, таксі, велосипедистів і пішоходів. Заступник мера Флоріан Крейбіх (ÖVP) висловив ентузіазм щодо проєкту, передбачивши створення нових громадських місць для жителів і туристів.

Хоча деякі місцеві підприємства стурбовані можливим негативним впливом на торгівлю, інші вітають ініціативу. Управління транспорту міста розробляє конкретні плани подальших заходів з утихомирення руху у старому місті.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...