Перейти до публікації

Скорочення виплат Bürgergeld


Alona

Рекомендовані повідомлення

 

 

Зміни в Bürgergeld: ці витрати тепер доведеться покривати самостійно

 

Незабаром у Bürgergeld відбудуться зміни – скорочення, які торкнуться всіх одержувачів. За даними Федерального міністерства праці та соціальних справ, станом на 1 серпня 2023 року громадянську допомогу отримують близько 5,5 мільйона осіб.

 

Це включає не лише тих, хто має право на допомогу та може працювати, але й членів їхніх сімей, які не можуть працювати, як-от діти, хворі родичі або родичі з обмеженою працездатністю.

Попри те, що центр зайнятості виплатив одержувачам більше грошей, ніж очікувалося, відбулося неприємне скорочення. З 1 липня плата за кабельне телебачення більше не може бути покрита як додаткові витрати на домогосподарство.

Для орендарів це означає, що їм доведеться самостійно організовувати підключення або використовувати альтернативні варіанти, такі як стрімінгові сервіси.

 

Причиною скорочення є втрата привілею за додатковими витратами. За даними «Споживчого центру», закон про скасування набрав чинності 1 грудня 2021 року, але діяв перехідний період до 30 червня 2024 року.

Зміни в Bürgergeld: зниження на 15–20 €/ міс

Основна проблема, з якою стикаються одержувачі допомоги, полягає в тому, що плата за підключення більше не може фінансуватися за рахунок стандартної ставки, яка раніше становила трохи менше 50 євро на людину за пошту і телекомунікації.

З 1 липня 2024 року щонайменше два мільйони одержувачів допомоги можуть зіткнутися зі щомісячним зниженням допомоги на 15 євро, повідомляє Федеральна асоціація німецьких компаній з житлового будівництва та нерухомості.

У майбутньому одержувачам допомоги доведеться платити не менше 10 € за індивідуальне підключення телевізійних послуг. Альтернативи також можуть бути дорогими і призвести до значних витрат.

Щоб уникнути подальшого скорочення допомоги, GdW закликає уряд створити правові умови для покриття цих витрат у майбутньому.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...