Alona Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня Чи можу я піти до лікаря? Що мені для цього потрібно? Медична допомога в Австрії безкоштовна. Достатньо мати при собі лише паспорт. Лікарі лікарняної каси можуть виписати рецепти та направлення. До якого лікаря я можу звернутися? Спочатку зверніться до лікаря загальної практики. Він може направити вас до спеціаліста. Перевірте години прийому заздалегідь. Звертатися до лікаря чи відразу викликати швидку допомогу? Швидка допомога - для екстрених випадків. Для неекстрених ситуацій знайдіть лікаря через www.docfinder.at або телефонну книгу. Чи дійсна моя електронна картка і для членів моєї родини? Ні, електронна картка дійсна тільки для власника. Кожній людині потрібна своя картка. Мого чоловіка, мою дружину чи мою дитину ушпиталили. Чи можу я відвідати їх? Так, але лише під час годин відвідувань. Дозволяється максимум 2 відвідувачі одночасно. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.