Alona Опубліковано: 16 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2023 Відділення працює за адресою: Freiberger Str. 67-71, 01159 Dresden. Графік роботи пункту обслуговування буде таким самим, як і в інших відділеннях у Німеччині: Понеділок-п’ятниця: 8:00-20:00 Субота: 9:00-18:00 Неділя: вихідний Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Олена131184 Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня Уважаемые Дамы и Господа, я, Олена Крупка С Украины город Тернополь будут мне отправлять важный документ с Новой почты , как мне правильно оформить чтобы получила посылку, проживаю в Германии город Хемниц 09130 посылку буду оплачивать сама , помогите мне с оформлением посылки . Прошу Вас ответить на мое письмо. Желаю Вам хорошего дня, Олена Крупка Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 4 січня Автор Поділитись Опубліковано: 4 січня 19 часов назад, Олена131184 сказал: Уважаемые Дамы и Господа, я, Олена Крупка С Украины город Тернополь будут мне отправлять важный документ с Новой почты , как мне правильно оформить чтобы получила посылку, проживаю в Германии город Хемниц 09130 посылку буду оплачивать сама , помогите мне с оформлением посылки . Прошу Вас ответить на мое письмо. Желаю Вам хорошего дня, Олена Крупка Добрый день, вы задавали этот вопрос в личные сообщения - я ответила вам там Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.