Alona Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 З 1 липня 2023 року змінюється програма розміщення осіб з тимчасовим захистом. Змінюється розмір гуманітарної допомоги. На сайті Úřad práce з’явився калькулятор, який надає орієнтовний розрахунок гуманітарної допомоги з 1.07.2023 Введіть ваші дані та отримайте розрахунок https://www.mpsv.cz/orientacni-kalkulacka Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Мороз Юлія Опубліковано: 29 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2023 Доброго дня! Підкажіть, куди я можу звернутися за розясненнями, якщо мені було відмовлено в гуманітарній допомозі за липень, причину не вказали. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 31 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2023 В 29.07.2023 в 21:45, Мороз Юлія сказал: Доброго дня! Підкажіть, куди я можу звернутися за розясненнями, якщо мені було відмовлено в гуманітарній допомозі за липень, причину не вказали. Подзвонить на гарячу лінію +420 974 801 802 або напишіть на електрогнну прошту: ukrajina@mvcr.cz . Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.