Alona Опубліковано: 22 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2022 Обмін українського посвідчення водія можна здійснити в ДП «Документ» за адресою: Гданськ, 80-809, Cienista, 30, (ТЦ «Kaufland — Galeria Chełm»). Вона надається: • у разі зміни анкетних даних водія (коли особа змінила прізвище, ім’я, по батькові чи стать) • коли закінчився термін дії (актуально для посвідчень водія, виданих вперше на 2 роки) • у разі пошкодження посвідчення водія (зіпсоване, записи не читаються) Записатись на обмін можливо онлайн — через електронну чергу та в порядку «живої» черги — отримавши талон безпосередньо в приміщенні ДП «Документ». Важливо, що послуга обміну надається лише особисто й за наявності фізичного документу, оскільки наявне свідоцтво водія потрібно передати адміністратору центру ДП «Документ». Нагадаємо, від кінця серпня у Варшаві за адресою: 02-222, Єрусалимська алея, 179, ТРЦ «Blue City» також працює центр ДП «Документ», де можна обміняти українське посвідчення . Графік надання послуги обміну посвідчення водія у Варшаві Центр працює з вівторка до п’ятниці з 10:00 по 17:00. У суботу — з 10:00 по 15:30, неділя та понеділок — вихідні. За додатковою інформацією можна звернутися за телефоном 050-472-57-55. Ще раз наголошуємо: українцям, які отримали в ЄС статус тимчасового захисту, дозволено користуватись українським посвідченням водія без необхідності його обміну протягом всього періоду перебування під захистом. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Марко Опубліковано: 19 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2022 Чи потрібно мені замітити водійське посвідчення, якщо вийшов термін дії я знаходжусь у Німеччині ? Маючи тимчасовий захист ! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 19 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2022 29 минут назад, Марко сказал: Чи потрібно мені замітити водійське посвідчення, якщо вийшов термін дії я знаходжусь у Німеччині ? Маючи тимчасовий захист ! Добрий день, ви можете його замінити у найближчому Посольстві України в Німеччині Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Марко Опубліковано: 19 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2022 У мене чомусь не получається записатись на живу чергу для обміну водійського посвідчення у Ґданську як це можна зробити ? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 19 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2022 4 часа назад, Марко сказал: У мене чомусь не получається записатись на живу чергу для обміну водійського посвідчення у Ґданську як це можна зробити ? Спробуйте подзвонити їм за цим номером 050-472-57-55 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
mikolaharus Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 19.12.2022 в 13:11, Alona сказав: Спробуйте подзвонити їм за цим номером 050-472-57-55 Доброго дня. Я телефонував за вказаним номером він є недоступним. Підкажіть як можна стати в чергу онлайн. Дякую. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 22 часа назад, mikolaharus сказал: Доброго дня. Я телефонував за вказаним номером він є недоступним. Підкажіть як можна стати в чергу онлайн. Дякую. Обмін українського посвідчення водія можна здійснити в ДП «Документ» за адресою: Гданськ, 80-809, Cienista, 30, (ТЦ «Kaufland — Galeria Chełm»). Записатися в електронну чергу ви можете через форму на офіційному сайті - https://pasport.org.ua/solutions/e-queue Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.