Alona Опубліковано: 11 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2022 Уряд Швейцарії ухвалив рішення продовжити статус тимчасового захисту (статус S) та програму підтримки для українських біженців ще на рік – до березня 2024 року. Нагадаємо, що статус захисту S у Швейцарії дозволяє отримувати компенсацію витрат на проживання (харчування, одяг). Сума компенсації ~ 1500 франків (1520 євро) на місяць. Також зауважимо, що минулого місяця ЄС зазначив, що на тлі поточної ситуації в Україні очікується продовження тимчасового захисту і у інших країнах союзу до весни 2024 року. «На європейській території йде війна. Тому спільний підхід має сенс», – сказала міністр. Станом на зараз, у Швейцарії перебуває близько 68000 біженців із України. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yaryna Prozor Опубліковано: 24 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2023 Доброго дня. Скажіть будь ласка, я перебуваю в Польщі рік. Хотіла б переїхати в Швейцарію.Чи є можливість , бо у мене 4дітей? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 25 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 15 часов назад, Yaryna Prozor сказал: Доброго дня. Скажіть будь ласка, я перебуваю в Польщі рік. Хотіла б переїхати в Швейцарію.Чи є можливість , бо у мене 4дітей? Доброго дня, у нас є пост на цю тему, рекомендую вам написати на електронну пошту, вказану у цьому посиланні Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yaryna Prozor Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 Дуже дякую. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.