Alona Опубліковано: 20 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2022 Які землі приймають (Інформація оновлена станом на 15.10.2022) ЯКІ ЗЕМЛІ приймають: - Thüringen - Baden-Württemberg - Niedersachsen Крім великих міст Для ясності – інші землі не приймають. Винятки є, але дуже вузькі. АДРЕСИ таборів первинного прийому: Як дістатися дивіться на Гугл-картах Berlin Tegel (старий аеропорт)- тільки первинний прийом та подальший розподіл на приймаючі землі Thüringen Suhl (Weidbergstr. 10, 98527 Suhl) Baden-Württemberg Sindelfingen Messehalle (Mahdentalstraße 116, 71036 Sindelfingen) Karlsruhe (Durlacher Allee 100, 76137 Karlsruhe) - не приймають якщо ви приїхали на машині своїм ходом Freiburg (Müllheimer Straße 7, 79115 Freiburg) Ellwangen (Georg-Elser-Straße 2, 73479 Ellwangen) -> для сидячих або лежачих інвалідів Niedersachsen Hannover Messehalle (Halle 5, Messegelände, 30521 Hannover) - територія виставкового/ярмаркового комплексу). PS. Гамбург на цьому тижні зупинив прийом, але можливо через деякий час знову його поновить. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Анжеліка0311 Опубліковано: 20 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2022 Доброго дня, а якщо іде мова про об'єднання сім'ї. В мене мама в Штральзунді, я можу до неї приїхати з донькою, якщо навіть ці землі не приймають біженців. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 20 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2022 25 минут назад, Анжеліка0311 сказал: Доброго дня, а якщо іде мова про об'єднання сім'ї. В мене мама в Штральзунді, я можу до неї приїхати з донькою, якщо навіть ці землі не приймають біженців. Якщо у мами там є житло для вас - можете Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 28 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2022 ️ОБНОВЛЕНИЕ по состоянию на 27.10.2022 - Thüringen - Nordrhein-Westfalen - Baden-Württemberg - Niedersachsen - Hessen АДРЕСА лагерей первичного приема: Berlin Tegel (старый аэропорт) - только первичный прием и дальнейшее распределение на принимающие земли Thüringen Suhl (Weidbergstr. 10, 98527 Suhl) Nordrhein-Westfalen Bochum (Gersteinring 50, 44791 Bochum первичный приём) Baden-Württemberg Sindelfingen Messehalle (Mahdentalstraße 116, 71036 Sindelfingen) Karlsruhe (Durlacher Allee 100, 76137 Karlsruhe) -> не принимают ехавших на машине своим ходом Freiburg (Müllheimer Straße 7, 79115 Freiburg) Ellwangen (Georg-Elser-Straße 2, 73479 Ellwangen) -> пригож для седячих или лежачих инвалидов Niedersachsen Hannover Messehalle ( Halle 5, Messegelände, 30521 Hannover) - территория выставочного/ярмарочного комплекса Hessen Gießen Ankunftshalle, Rödgener Straße 59-61, 35394 Gießen Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.