Alona Опубліковано: 4 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2022 Уряд Праці повідомив про введення з 01 вересня в дію нової версії додатку для реєстрації на отримання гуманітарної допомоги. З основного: - штрих-коди зникнуть, а буде лише анкета; - тепер все можливо буде зробити онлайн; - якщо чогось не вистачає, отримаєте повідомлення прямо у додаток та долучите Але написано, що тепер все стане простіше. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Olha Barabash Опубліковано: 5 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2022 20 годин тому, Alona сказав: Уряд Праці повідомив про введення з 01 вересня в дію нової версії додатку для реєстрації на отримання гуманітарної допомоги. З основного: - штрих-коди зникнуть, а буде лише анкета; - тепер все можливо буде зробити онлайн; - якщо чогось не вистачає, отримаєте повідомлення прямо у додаток та долучите Але написано, що тепер все стане простіше. Мне не дали помощь за август,сказали что заявку не подавала,доказать немогу, с программы убрали все данные,а я не сделала скриншот штрихкода, а программа не видит этой заявки,вот и все сэкономили на маме с маленьким ребенком Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 5 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2022 1 час назад, Olha Barabash сказал: Мне не дали помощь за август,сказали что заявку не подавала,доказать немогу, с программы убрали все данные,а я не сделала скриншот штрихкода, а программа не видит этой заявки,вот и все сэкономили на маме с маленьким ребенком Попробуйте позвонить им на горячую линию или написать электронное письмо о своей ситуации Горячая линия для граждан Украины: +420 974 801 802ukrajina@mvcr.cz Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Olha Barabash Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 8 годин тому, Alona сказав: Попробуйте позвонить им на горячую линию или написать электронное письмо о своей ситуации Горячая линия для граждан Украины: +420 974 801 802ukrajina@mvcr.cz Я звонила, бесполезно,и ходила на уряд Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Людмила Володимирівна Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 Я мама двох дітей до 18-ти років. Вказала 10 тисяч заробітної плати. Житло - плачу комунальні. Безкоштовного харчування немає. Отримала аж 5 тисяч, теж й звонила, й ходила, й писала. На уряді праці сказали, що не можуть нічого змінити в заявці. По телефону й електронній пошті - що допомогу розраховує програма. Але я зберегла штрих-код. Куди ще можна звернутись? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 6 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 14 часов назад, Olha Barabash сказал: Я звонила, бесполезно,и ходила на уряд К сожалению, в Чехии много сейчас аналогичных жалоб Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 6 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 6 часов назад, Людмила Володимирівна сказал: Я мама двох дітей до 18-ти років. Вказала 10 тисяч заробітної плати. Житло - плачу комунальні. Безкоштовного харчування немає. Отримала аж 5 тисяч, теж й звонила, й ходила, й писала. На уряді праці сказали, що не можуть нічого змінити в заявці. По телефону й електронній пошті - що допомогу розраховує програма. Але я зберегла штрих-код. Куди ще можна звернутись? Спробуйте зателефонувати сюди +420 974 801 802 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Olha Barabash Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 Тільки що, Alona сказав: К сожалению, в Чехии много сейчас аналогичных жалоб Хочу с ребенком уьежать в Германию, не выживем Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 6 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 14 минут назад, Olha Barabash сказал: Хочу с ребенком уьежать в Германию, не выживем Рекомендую вам заранее найти жильё в Германии и уточнить, принимает ли выбранный вами регион украинцев Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
MariiaUkr Опубліковано: 7 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 Доброго дня. Знаходжусь з дітьми від 07.03.22, тобто вересень це сьомий місяць прибування. Питання - чи подавати на допомогу анкету ? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 8 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2022 12 часов назад, MariiaUkr сказал: Доброго дня. Знаходжусь з дітьми від 07.03.22, тобто вересень це сьомий місяць прибування. Питання - чи подавати на допомогу анкету ? Якщо ви до цього часу не подавали - так Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.