Перейти до публікації

Елена Сахарова

Користувач
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Елена Сахарова

  1. В 16.01.2023 в 12:27, Alona сказал:

    Органiзація MRIYA UA z.s надає допомогу біженцям з України від початку повномасштабного збройного вторгнення росії в Україну. Перший Центр, який розташовувався  на Вацлавській площі, надавав консультації з питань поселення, охорони здоров'я, психологічну підтримку та безпосередньо здійснював видачу гуманітарної допомоги. 

    Під час прес-конференції керівник центру Олександра Сашка зазначила, що оновлений центр відкрито з огляду на актуальні потреби та необхідність розширення послуг, що надаються центром допомоги MRIYA UA z.s. 

    Тимчасовий повірений у справах України в Чеській Республіці Віталій Усатий подякував всій команді організації за невтомну працю, за допомогу громадянам України, які були змушені залишити свої домівки через російське збройне вторгнення. Також Віталій Усатий подякував міжнародній організації ЮНІСЕФ за фінансову підтримку, Мерії Праги та Чеському Уряду за надання сприяння у функціонуванні центру та за підтримку України в цілому. З 24 лютого 2022 року Чеська Республіка надала тимчасовий захист більше як 466 тис. громадянам з України. 

    Графік роботи Центру допомоги, пiдтримки та інтеграцiї MRIYA UA: 

    Пн - Пт: 8:00 - 18:00. 

    Адреса: Novákových 1954/20A, Praha 8 MRIYA UA z.s.. 

    За детальнішою інформацією можна звернутися за тел: +420777786430 .

    Здравствуйте, подскажите пожалуйста,  ребёнку 2,6 нужен врач дерматолог, куда можно обратиться? 

×
×
  • Створити...