Перейти до публікації

Vitalij14

Користувач
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Vitalij14

  1. 04.07.2022 в 08:59, Alona сказав:

    Фахівці рекрутингових агенцій підібрали найбільш популярні та доступні неповнолітнім сфери трудової діяльності.

    1 Зелене господарство .

    Виконання робіт з догляду за газонами, живоплотом та декоративними насадженнями ідеально підійде для молодих людей. Така робота легко замінить тренування у тренажерному залі. Однак вона має й нестачу – залежить від погодних умов.

    2 Догляд дітей.

    Більше підійде для дівчаток. Але трапляються пропозиції і для юнаків. Найголовніша вимога – ви повинні любити дітей. Це відповідальна робота, яка потребує граничної уваги та певних навичок спілкування з дітьми будь-якого віку.

    3 Догляд за тваринами.

    Робота підходить усім неповнолітнім і не вимагає будь-якої спеціальної підготовки .

    4 Доставка кореспонденції.

    Робота передбачає фізичну активність. Багато видавництв досі потребують рознощиків газет. А пошта із задоволенням прийме підлітка для доставки листів та бандеролей.

    5 Фермерство.

    Найчастіше це сімейний бізнес, де діти допомагають батькам збирати врожай. Тривалість робочого часу має перевищувати 85 годин протягом 2 тижнів.

    6 Кур'єрські послуги.

    Тут слід зважати на той факт, що більшість служб доставки здійснює свою діяльність з використанням автомобілів. Тому, якщо у підлітка немає посвідчення водія, шанс знайти роботу кур'єра значно зменшується. Для пересування на невеликі відстані можна використовувати велосипед чи скутер. Кур'єрські послуги потрібні як у харчовій галузі, так і при торгівлі промисловими товарами.

    7 IT-сфера.

    Якщо ви вмієте писати сайти, створювати відеопрезентації, монтувати аудіо- та відеофайли, редагувати зображення, писати цікаві статті чи модерувати чат – робота в IT-сфері саме те, що вам потрібно. Вона стане гарним початком у вашому майбутньому робочому портфоліо.

    8 Робота в магазині.

    Неповнолітні можуть заробити і торгових точках. Це може бути робота, пов'язана із заповненням полиць, перевіркою термінів придатності продуктів, прибирання торгового залу тощо.

    Будь-яка робота має бути гідно винагороджена. Оплата дитячої праці оподатковується за умови, що її розмір перевищує 450 € на місяць. Дохід нижче за зазначену суму податками не оподатковується.

    За статистикою, середній заробіток молодих людей до 18 років становить 385 € на місяць. У деяких випадках заробіток молоді у віці 16–18 років може перевищити 500 євро.

    Слід зазначити, що погодинна оплата праці неповнолітніх може бути нижчою за встановлену на законодавчому рівні мінімальну заробітну плату у розмірі 9,50€ на годину.

     

×
×
  • Створити...