Перейти до публікації

Вячеслаа

Користувач
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Повідомлення, опубліковані користувачем Вячеслаа

  1. 13 годин тому, Т.Олена сказав:

    Потрібна Modelo 06. Для пільгового розмитненння - ТІЕ, прописка іспанська з 2022 року (не раніш), ваше проживання не більше року. (Через рік проживання і і прописки розтаможка по повній).

    Дякую

     

    • Like 1
  2. Тільки що, Вячеслаа сказав:

     

    Доброго дня!Підкажіть будьласка,для пільгового розмитнення потрібна декларація з налогової,якщо я состою на програмі і ні де ще не працюю,я можу розмитнювати авто? Дякую.

  3. 19.08.2022 в 09:06, Yuriy сказав:

    РОЗМИТНЕННЯ АВТО власні кроки українця💙🤝💛

     

    ✅Крок 1

    ADUANA - Розмитнення на пільгових умовах.

    На цьому етапі вам потрібно звернутися до митного брокера, щоб отримати сертифікат про митне оформлення.

    Процедура займає 3-5 днів. Митний брокер пояснить, які документи потрібно надати. Розмитнити авто може сам власник або дружина/чоловік. У вас обов’язково має бути вже на руках TIE (пластикова картка резидента) та технічний паспорт автомобіля.

    Людина, що вам потрібна, називається Agente de aduana.

     

    ✅Крок 2

    Ficha técnica ITV - технічний паспорт та технічний огляд.

    На цьому кроці потрібно звернутися до технічного інженера, що працює в Oficina Técnica, щоб зробити Ficha Técnica Reducida. Орієнтовно може коштувати 100-150 євро.

    Після цього звернутися на пункт ITV (Inspección Técnica de Vehículos), щоб пройти технічний огляд. У 2020 році мені це обійшлося близько 100 євро. Після успішного проходження ITV потрібно почекати близько тижня фінальних технічних документів.

     

    ✅Крок 3

    Agencia Tributaria - Податкова.

    Надати спеціальну декларацію Modelo 06. Як виглядає декларація, зможете подивитися за посиланням.

     

    ✅Крок 4.

    В мерії (Ayuntamiento) за місцем реєстрації сплатити Impuesto de circulación. В моєму випадку це було 40 євро, бо це був залишок до кінця року. За рік я зараз сплачую близько 200 євро. Щоб не пропустити щорічну сплату, ви можете надати в мерії номер банківського рахунку, щоб у вас списували цей податок автоматично. Квитанція не обов’язково приходить на поштову скриньку, тому будьте уважні.

     

    ✅Крок 5

    Jefatura Provincial de la Dirección de Tráfico (DGT) - Дорожня поліція. Тут ви маєте подати заяву на реєстрацію автомобіля. Там я мала заплатити 97,80 євро.

     

    ✅Крок 6.

    Placas. Замовити виготовлення номерного знака (приблизно 30 євро).

     

    ✅Крок 7

    El Seguro de coche. Оформити поліс страхування на рік (250-400 євро). Залежить від автомобіля та що буде входити до поліса.

     

     

    • Thanks 1
×
×
  • Створити...