Перейти до публікації

Як отримати знижку на квиток Deutschlandticket


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Deutschlandticket за €39! Поспішайте, щоб встигнути.

Купити Deutschland-Ticket з гарною знижкою можна до кінця цього місяця. Всі бажаючі мають час до 31 травня, щоб отримати бонус розмірі 10 євро через безкоштовний додаток mo.pla для Android і iPhone.

Мобільна платформа mo.pla насправді спеціалізується на громадському транспорті на вимогу. В першу чергу тут можна замовляти таксі або автобуси в деяких регіонах Німеччини.

Саме до запуску Deutschlandticket провайдер запустив кампанію під назвою «цифровий бонус». Якщо купити проїзний квиток через mo.pla, можна отримати разову знижку в розмірі 10 євро на перший місяць. Замість звичайних 49 євро квиток обійдеться лише 39 євро.

Пропозиція доступна для кожного користувача і може бути використана тільки один раз. Акція закінчиться 31 травня 2023 року. Тому всім охочим варто поквапитися.

Купуючи квиток Deutschlandticket на сайті mo.pla, також можна скористатися функцією блокування в останні дні. Припинити дію квитка або повністю анулювати його можна не пізніше ніж за 24 години до кінця місяця. Це дає більше можливостей користувачам.

@ASA_de

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...