Перейти до публікації

Спеціальні пропозиції у польских банках для українців


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Декілька банків у Польщі продовжили дію спеціальної пропозиції для громадян України. Це, зокрема, скасування комісії за обслуговування рахунків та карток, зняття готівки з усіх банкоматів у Польщі та за кордоном, у тому числі в Україні.

 

PKO Bank Polski

Банк запровадив пакет рішень для громадян України, які вже користуються або планують скористатися пропозицією банку. Konto bez Granic обслуговують безкоштовно протягом 12 місяців з дати відкриття, а тимчасову картку можна оформити у вибраних відділеннях банку. При цьому при відкритті рахунку не обов'язково вказувати адресу проживання в Польщі та номер телефону польського мобільного оператора. Також скасовано комісію за швидкий переказ до банку Kredobank та за іноземні перекази до будь-якого банку України.Пропозиція діє 3 місяці (до кінця червня 2023 року).

 

Bank Pekao

Цей банк оголосив про продовження спеціальної пропозиції для громадян України, яка включає нульову комісію за обслуговування рахунків, карток, зняття готівки з усіх банкоматів у Польщі та за кордоном, у тому числі в Україні, ще на 1 рік. Пропозиція діє протягом 2-х років з дати укладення договору. Крім того, банк продовжує пропозицію безкоштовних переказів з та до України до кінця 2023 року для всіх клієнтів банку.

 

VeloBank

Банк продовжив дію акційної пропозиції до кінця червня. Банк не братиме щомісячну комісію за обслуговування карток і рахунків у польських злотих, євро, доларах, фунтах стерлінгів та швейцарських франках. Українці також можуть безкоштовно вносити та знімати готівку у відділеннях банку та з платіжних рахунків банку для громадян України, у злотих та іноземній валюті. Також українці можуть безкоштовно знімати та вносити готівку в банкоматах. Без комісії проводитимуть перекази в Україну.

 

Santander

Акційна пропозиція для українців тут діє лише до кінця квітня 2023 року. Банк пропонує безкоштовний доступ до особистого кабінету із пакетом послуг для громадян України: 

- нульовою комісією за перекази до/з українських банків, 

- звільнення корпоративних клієнтів (konto firmowe) від комісій за ведення рахунку компанії в злотих,

- за ведення рахунку компанії у валюті, 

- за дебетову картку компанії для рахунків у злотих та іноземній валюті,

- за обслуговування корпоративних карток, випущених з 1 березня 2022.

 

Більшість інших банків обслуговуватимуть рахунки громадян України або протягом року з моменту відкриття рахунку, або до кінця лютого 2023 року.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...