Перейти до публікації

Онлайн-курс для українських медиків які шукають роботу в Польщі


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

На кого розрахований безкоштовний онлайн-курс та що входить у програму

Онлайн курс розрахований українських медиків, які хочуть працевлаштуватися в Польщі. Передусім курс розрахований на лікарів, але якщо ви працюєте за професією, яка близька до медицини, ви також можете пройти курс. Важливо, що ви повинні були здобути медичну кваліфікацію поза межами Польщі. В програмі курсу:

Лекція 1. Правові основи системи охорони здоров’я Польщі;

Лекція 2. Установи системи охорони здоров’я Польщі, їх завдання та організації.

Лекція 3. Суб’єкти надання медичних послуг.

Лекція 4. Принципи фінансування медичних послуг.

Лекція 5. Медична експертиза.

Лекція 6. Послуги є-Здоров’я в Польщі.

Лекція 7. Ключові стратегії в системі охорони здоров’я Польщі.

Кожна лекція включає в себе декілька тем та займає від 45 до 90 хвилин. Детальну програму кожної лекції можна переглянути на сайті. Інформація доступна українською й польською мовами.

Курс стартував 9 січня але буде доступний упродовж року, до 31 грудня. Тож кожен має шанс подати заявку та пройти безкоштовний курс. Оскільки лекції відбуваються у режимі онлайн, ви можете переглянути їх у будь-який зручний для вас час, а за потребою передивитися якусь лекцію ще раз. Лекції записані польською мовою, але наявні українські субтитри.

Що гарантує проходження курсу

Після проходження безкоштовного курсу кожен учасник гарантовано отримає сертифікат. Для того, щоб отримати іменний сертифікат, вам потрібно:

- Погодитися на обробку особистих даних.

- Заповнити реєстраційний формуляр.

- Авторизуватися на платформі за допомогою даних, які прийдуть вам на електронну пошту.

- Пройти тест.

Якщо результати тесту будуть позитивні, вам на пошту прийде електронний сертифікат, в якому буде зазначене ваше ім’я. Якщо ні, вам потрібно буде пройти тест ще раз.

Крім того, після проходження курсу ви будете знайомі з інформацією щодо організації охорони здоров’я в Польщі. Тож за допомогою цих знань ви матимете більше шансів влаштуватися на роботу в Польщі у сфері медицини. Але працевлаштування для учасників курсу не передбачене. Курс розрахований на те, щоб познайомити українських медиків з польською системою охорони здоров’я.

Як зареєструватися для отримання сертифікату

Для того, щоб отримати іменний сертифікат, вам потрібно зареєструватися. Реєстрація доступна на сайті. Анкету потрібно заповнювати польською мовою. Під час реєстрації вам потрібно буде вказати такі дані:

- Ім’я та прізвище. Вказувати потрібно виключно латинськими буквами.

- Вказати вашу адресу електронної пошти.

- Перевірити своб поштову скриньку.

Після того, як ви отримаєте лист на електронну пошту, вам потрібно буде слідувати подальшим інструкціям, які вказані у листі. Сертифікат, який ви отримаєте, буде зроблений польською мовою.

Де дивитися безкоштовні лекції

Безкоштовні лекції доступні на сайті курсу. Їх можна переглянути за цим посиланням: https://med-learning.cmkp.edu.pl/course/view.php?id=164. Для того, щоб знайти лекції, потрібно переміститися вниз сторінки. Кожна лекція виділена окремим блоком. Всі уроки вже доступні, тож вам не потрібно підлаштовуватися під конкретні години.

Лекції підготували досвідчені лікарі, юристи, спеціалісти з охорони здоров’я в Польщі, а також представники ключових інституцій системи охорони здоров’я Польщі. Фінансування курсу надає Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ).

Інформація з сайту https://www.ukrainianinpoland.pl/uk/online-course-for-ukrainian-doctors-looking-for-work-in-poland-uk/

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...