Перейти до публікації

Умови для роботи на міні-джоб у Німеччині


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Що потрібно враховувати при міні-роботі?

Якщо ви регулярно заробляєте не більше поточних 520 євро на місяць (ліміт граничного доходу), це так звана міні-робота. Якщо працевлаштування обмежується трьома місяцями або 70 робочими днями на рік з самого початку і - якщо місячна заробітна плата наразі перевищує 520 євро - не здійснюється професійно, це короткострокова зайнятість. В обох випадках це незначна робота. У майбутньому мінімальна заробітна плата зросте.

Тоді ви захищені від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у державному страхуванні від нещасних випадків. Однак у законодавчому законодавстві про медичне страхування, страхування по догляду та страхування на випадок безробіття немає страхового захисту. Міні-джобери, як правило, підлягають пенсійному страхуванню та сплачують пенсійні внески в розмірі 3,6 відсотка ( 13,6 відсотка для зайнятості в приватному домогосподарстві ) від їх заробітної плати. Ви можете подати заяву на звільнення від обов'язкового пенсійного страхування. Заяву необхідно подати роботодавцю.

Відповідно до законодавства про працю, вони в основному мають такі ж права, як і штатні працівники. Ви маєте право на встановлену законодавством мінімальну заробітну плату, оплачувану відпустку, продовження виплати заробітної плати у разі хвороби та у святкові дні та додаткову допомогу по вагітності та пологах.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...