Перейти до публікації

Запобігання трудової експлуатації Для українців у Нідерландах


Alona

Рекомендовані повідомлення

Якщо ви працюєте або збираєтесь працювати в Нідерландах, пам‘ятайте, що ви маєте ті ж самі права, що й голландські працівники.

На жаль, є роботодавці та агентства з працевлаштування, які намагаються експлуатувати біженців через їхнє вразливе становище. Ми підготували для вас добірку корисних ресурсів на цю тему:

 • Червоний Хрест разом із правозахисними організаціями FairWork, Salvation Army та VluchtelingenWerk Nederland підготували інформаційний бюлетень, де зібрали всю необхідну інформацію про запобігання експлуатації на роботі, ваші права та обов’язки як працівника, а також про агентства, куди ви можете звернутися за порадою. Бюлетень доступний англійською, українською та російською мовами.

 • Федерація голландських профспілок (FNV) є найбільшою асоціацією працівників у Нідерландах і має багато інформації про трудове право на сайті (також українською мовою).

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...